Over ons

Mondzorgverleners.nl, opgericht in 2016, is in het leven geroepen met het doel de informatievoorziening omtrent en vindbaarheid van mondzorgverleners te vergroten. De initiatiefnemers van Mondzorgverleners.nl kwamen tot de conclusie dat er geen centraal informatiepunt bestond over mondzorgverleners. Op deze wijze blijven bepaalde mondzorgspecialismen onderbelicht. Bovendien zijn de initiatiefnemers van mening dat een platform als mondzorgverleners.nl de vindbaarheid van diverse praktijken kan vergroten.

Wie zijn wij?

Mondzorgverleners.nl is opgericht door Quantified. Deze onderneming maakt zich sterk voor duidelijke informatievoorziening op gebieden waar deze tekort schiet, diffuus is dan wel onoverzichtelijk. Om deze reden is op Mondzorgverleners.nl per specialisme informatie opgenomen over de werkzaamheden, behandelvormen, vooropleiding en vindbaarheid.

Doel & werkwijze mondzorgverleners.nl

Naast informatievoorziening, richt mondzorgverleners.nl zich op het vergroten van de vindbaarheid van verschillende mondzorgpraktijken van de diverse mondzorgverleners. Elke pagina over een bepaald mondzorgspecialisme biedt derhalve de mogelijkheid aan alle mondzorgverleners in Nederland zich aan te melden voor een linkvermelding en contactgegevens. Mondzorgverleners.nl is een platform, een ontmoetingsplaats, voor mensen die op zoek zijn naar meer informatie of een bepaald mondzorgspecialisme bij hen in de buurt en de mondzorgspecialisten zelf.

Mondzorgverlener?

Heeft u een eigen praktijk en heeft u interesse in een vermelding op één van onze pagina’s? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Sidebar